0181-312533

Project BV

Algemeen

Naast de uitvoering van werken in opdracht, zijn wij ook zeer actief in de planontwikkeling. De verwerving van gronden, bebouwde percelen en bedrijfsterreinen vormt inmiddels een vast onderdeel van onze activiteiten. Wij voeren deze activiteiten uit onder de noemer De Bruijne Project BV. De omvang van de planontwikkeling kan sterk variëren. Op deze website geven wij een actueel overzicht van plannen, prijzen, planning en beschikbaarheid. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van grond, percelen en/of panden.
 
Actueel

Bouw van 2 vrijstaande woningen aan de Smithilseweg te Hellevoetsluis.

Aannemersbedrijf De Bruijne BV ontwikkelt in het dorp Nieuwenhoorn twee vrijstaande woningen op ruime kavels van ca. 425m2. De woningen hebben standaard een bebouwd oppervlak van 80m2 en 533m3inhoud. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken, hal, toilet en de ruime bijkeuken. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer. De achtertuin bevindt zich op het zuiden, terwijl er aan de voorzijde voldoende plek is voor parkeermogelijkheid op eigen terrein.

De kavel is ruim genoeg om rondom uw vrijstaande woning te kunnen lopen.

Voor contact: Thekla van der weerd, info@theklavanderweerd.nl

Ook nieuw in de verkoop, voor snelle beslissers nu heel aantrekkelijk geprijsd; Dorpsweg 19

Diverse projecten in voorbereiding. Nadere informatie volgt z.s.m.

Verwerving

In het kader van de planontwikkeling van onze projecten zijn wij altijd actief en te allen tijde geïnteresseerd in de aankoop van grond, percelen en/of panden.

Wanneer u overweegt om uw woning, pand of perceel te verkopen, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn graag bereid met U in een vertrouwelijke sfeer van gedachten te wisselen en samen met u een oplossing te vinden voor zaken die u mogelijk bezig houden.