0181-312533

Livingstone

Samen bouwen met Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan. Waarom Livingstone? Het bouwen van uw eigen huis moet een onbezorgde belevenis zijn. Wij willen u de beste bouwervaring meegeven, als team. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar u bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garanderen wij u dat uw villa op professionele wijze wordt gerealiseerd.

Ontzorgen

Livingstone ontzorgt u van A tot Z. Van de eerste schetsen tot de feestelijke oplevering. U weet wat u van ons kunt verwachten, zonder financiële verrassingen achteraf. Tevens bouwt Livingstone altijd onder Woningborg garantie.

Een ontwerp op maat of keuze uit 50 basisontwerpen

Een eigen woning laten ontwerpen? Ook dit kan bij Livingstone. Voor Livingstone is niets te gek. We besteden veel aandacht aan een ontwerp. Leidend hierin zijn de persoonlijke gesprekken. Tijdens de gesprekken laten we al ‘schetsend’ de ideeën tot leven komen. Gedurende het ontwerp wordt er rekening gehouden met meerdere factoren, zoals de (mogelijke) kavelgrootte, stand van de zon ten opzichte van de kavel, lichtinval in de woning en houden we rekening met (toekomstige) bewonerssamenstelling. Uw persoonlijke smaak en wensen worden zodoende heel mooi zichtbaar in uw eigen ontwerp. Ook voor CPO projecten (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) bent u bij Livingstone aan het juiste adres!

Inspiratie

In onze showroom in Breda verwelkomen wij u graag. Ruim 1.200M2 aan inspiratie, ideeën en mogelijkheden. Of neemt een kijkje on ons inspiratieboek. Hierin geven wij u meer informatie over onze 50 basisontwerpen, voorbeelden van vrije architectuur villa’s en kunt u persoonlijke verhalen lezen van onze architect of opdrachtgevers.
Welkom thuis bij Livingstone, graag tot ziens! Uw Livingstone team

Livingstone BV
Vossenberg 4 (naast de Makro)
4825 BH BREDA NOORD
T. 076- 573 573 5
E. info@livingstone.org
W. www.livingstone.org