0181-312533

Algemeen

Wij zijn trots op onze rijke historie. Tegelijkertijd hebben we oog voor de toekomst.  Respect voor ‘ouderwets’ vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid gaan binnen ons bedrijf dan ook hand in hand.

‘Aanpakken’

Wij omschrijven onszelf als doeners bij uitstek. Onze mentaliteit is er een van ‘aanpakken’: we steken de handen letterlijk en figuurlijk graag uit de mouwen. Daarbij passen een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Ons bedrijf kent een informele cultuur, waarbij onze medewerkers centraal staan. Zij zijn immers het gezicht van onze organisatie. Wij hechten waarde aan eigen verantwoordelijkheid, creativiteit en initiatief. Daar tegenover staat een werkomgeving vol afwisseling en uitdaging. Vanuit onze filosofie besteden wij bovendien veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

Bouwpartner

Zowel voor u als voor ons is kwaliteit een vanzelfsprekendheid. Niet voor niets geldt ons aannemersbedrijf als een begrip in de grote regio Voorne Putten, op het gebied van moderne en monumentale bouw voor particulieren en bedrijven. Daar zijn wij trots op. Met een keuze voor Aannemersbedrijf De Bruijne BV kiest u voor samenwerking met een flexibele en meedenkende bouwpartner.

Ook op het gebied van de exclusieve woningbouw zijn wij erin geslaagd een uitstekende reputatie op te bouwen. Aan de hand van uw specifieke wensen danwel een uitgewerkt plan van een architect gaan wij graag aan de slag om uw droomhuis te realiseren.

Aannemersbedrijf De Bruijne BV is lid van BouwNed (NVOB) en Woningborg (G.I.W.)  en geldt als een erkend Leerbedrijf. Een extra garantie op kwaliteit.